Όροι & Προϋποθέσεις

Με την μίσθωση ενός σκάφους από εμάς έχετε το όφελος ότι είσαστε ασφαλείς .
Κατά την άφιξή σας θα σας ζητηθεί να υπογράψετε συμβόλαιο, να δώσετε την ταυτότητά σας και να πληρώσετε την ως ασφάλεια το ποσό των (€ 500,00) με μετρητά ή πιστωτική κάρτα. Φυσικά θα το πάρετε πίσω στο τέλος της περιόδου ενοικίασης, εφόσον όλα τηρηθούν όπως περιγράφονται παρακάτω.
Θα σας δώσουμε το σκάφος με πλήρη δεξαμενή. Θα πληρώσετε την κατανάλωση κατά την επιστροφή σας. Τα σκάφη μας είναι πλήρης εξοπλισμένα με ψηφιακό όργανο βενζίνης, ώστε να είστε βέβαιοι ότι δεν πρέπει να χρεωθείτε περιττές χρεώσεις παρά μόνο τη βενζίνη που χρησιμοποιήσατε.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

 1. Πρέπει να είστε 18 ετών ή περισσότερο για να κάνετε κράτηση μαζί μας.
 2. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ηλεκτρονικές εκπτώσεις και διαφημιστικοί ναύλοι για κρατήσεις μέσω τηλεφωνικών κλήσεων. Όλες οι τιμές που εμφανίζονται υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση πριν από την επιβεβαίωση της κράτησης.
 3. Ο κάτοχος της κράτησης κατατάσσεται ως το “Αρχηγός” σε οποιαδήποτε κράτηση που περιλαμβάνει περισσότερα από ένα άτομα. Όπου είστε το κύριο όνομα που μας εγγυάται ότι έχετε την εξουσία να αποδέχεστε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις για κάθε άτομο που κατονομάζεται στην κράτησή σας. Θα είστε η κύρια επαφή μαζί μας και θα δεχτούμε οποιαδήποτε επικοινωνία / αλληλογραφία από εμάς για λογαριασμό του συνόλου σας.
 4. Όταν κάνετε κράτηση, όλοι οι φόροι που επιβάλλονται από την κυβέρνησή μας περιλαμβάνονται στην τιμή που διαφημίζεται.
 5. Κατά τη στιγμή της κράτησης, πρέπει να μας δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτές οι λεπτομέρειες πρέπει να περιλαμβάνουν έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας οποτεδήποτε, εάν χρειαστεί. Αν δεν εκπληρώσετε αυτήν την υποχρέωση και δεν μπορούμε να σας φτάσουμε σε εσάς, δεν θα ευθυνόμαστε σε εσάς ή σε οποιονδήποτε άλλον στην κράτησή σας για τυχόν απώλεια ή δαπάνη που εσείς και εσείς υφίστανται λόγω έλλειψης πληροφοριών από εμάς σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, τροποποίηση, καθυστέρηση ή ακύρωση.
 6. Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο αν έχουν προωθηθεί τουλάχιστον 2 ημέρες πριν από την επιλεγμένη ημερομηνία και μόνο εάν μας στείλουμε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Για κρατήσεις τελευταίας στιγμής (λιγότερο από 2 ημέρες πριν την καθορισμένη ημερομηνία), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@deepblueboats.gr).
 7. Για να συνεχίσετε την κράτησή σας, θα χρειαστεί να καταθέσετε 50% της συνολικής τιμής ενοικίασης μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Για να ισχύσει η κράτηση θα πρέπει το ποσό προκαταβολής να εμφανισθεί εντός 2 ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό της Deep Blue Boats. Μετά το πέρας το 2 ημερών η κράτηση θα ακυρώνεται. Για τις τραπεζικές μεταφορές που γίνονται πολύ κοντά στην επιλεγμένη ημερομηνία ενοικίασης, παρακαλούμε να μας επιδείξετε την απόδειξη της κράτησης όταν έρχεστε στη βάση μας για να παραλάβετε το σκάφος.
 8. Αφού κάνετε την κράτησή σας, θα σας στείλουμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που επιβεβαιώνει την αποδοχή και αυτή τη στιγμή συμβαίνει μια δεσμευτική σύμβαση μεταξύ εσάς και εμάς. Ελέγξτε το e-mail επιβεβαίωσης σας πολύ προσεκτικά. Εάν υπάρχουν ανωμαλίες ή δεν θεωρείτε ότι έχετε κάνει κράτηση, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και όχι αργότερα από 24 ώρες από την κράτηση για να συζητήσετε. Η Deep Blue Boats δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για την μη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Είναι δική σας ευθύνη να επικοινωνήσετε μαζί μας αν δεν λάβετε ένα αναμενόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την επιβεβαίωση της κράτησης.
 9. Κάθε κράτηση που διαπιστώνεται ότι δεν συμμορφώνεται με όλες τις παραπάνω απαιτήσεις θα ακυρώνεται.

ΧΡΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ:

 1. ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ: 1 ολόκληρη ημέρα ενοικίασης είναι περίπου. 8 ώρες: Η μέγιστη ώρα άφιξης το βράδυ είναι στις 18:00. Το γραφείο μας ανοίγει στις 9:30.
 2. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ: παραλαβή του χρόνου στις 9:30 – χρόνος παράδοσης στις 17:30.
 3. ΩΡΙΑΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ: Πληροφορίες διαθέσιμες μόνο από τη βάση μας.
 4. Η μη άφιξη στο γραφείο μας μέχρι τις 10:00 π.μ. κατά την ημέρα έναρξης της ενοικίασης σκαφών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση θα επιτρέψει στα Deep Blue Boats να χειριστούν την κράτηση ως ακυρωμένη. Κάθε σκάφος ελέγχεται πριν από την έναρξη της μίσθωσης και σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, το δικαίωμα είναι αποκλειστικά για την καθυστέρηση της αναχώρησης έως ότου εκτελεστεί η επισκευή. Οι άνθρωποι της Deep Blue Boats θα σας κάνουν επίδειξη και θα σας εξηγήσουν απορίες και τις λειτουργίες του σκάφους και του εξοπλισμού του. Θα πρέπει να επιστρέψετε το σκάφος με όλο τον εξοπλισμό του στην ίδια κατάσταση που δόθηκε (καθαρή και τακτοποιημένη) και εντός του καθορισμένου χρόνο επιστροφής. Το σκάφος θα επιθεωρηθεί εκ νέου και σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας θα χρεωθεί. Η επιστροφή του σκάφους αργότερα από την αναμενόμενη ώρα άφιξης χωρίς καμία ειδοποίηση ή σε ακάθαρτη κατάσταση θα συνεπάγεται επιπλέον πληρωμή.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ:

 1. Κατά τη σύναψη της σύμβασης μαζί μας κατά την ημέρα παραλαβής του σκάφους, σας ζητάμε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα μια υποχρεωτική εγγύηση ύψους € 500 που θα τηρούν οι Deep Blue Boats για όλη τη διάρκεια της ενοικίασης.
 2. Εάν το σκάφος επιστραφεί έγκαιρα, στην ίδια κατάσταση που δόθηκε και χωρίς ζημιά, απώλεια εξοπλισμού ή αξίωση τρίτου έναντι σας, η προκαταβολή θα σας δοθεί πίσω. Σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης, ολόκληρη ή μέρος της εγγύησής σας μπορεί να παρακρατηθεί από τη Deep Blue Boats για να καλυφθεί το κόστος απώλειας.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ:

 1. Εάν έχετε κάνει κράτηση και επιθυμείτε να την ακυρώσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας 2 εβδομάδες πριν από την κράτησή σας και θα σας επιστρέψουμε το πλήρες ποσό της κράτησής σας.
 2. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας μαζί μας δίνοντάς μας προειδοποίηση μικρότερη των 2 εβδομάδων πριν από την κράτησή σας, δεν θα επιστραφούν χρήματα.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:

Είστε υπεύθυνοι για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα σχετικά έγγραφα μαζί σας όταν επισκέπτεστε τη βάση μας για να υπογράψετε σύμβαση μίσθωσης. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα παρακάτω:
– έγκυρο διαβατήριο ή πιστοποιητικό ταυτότητας και ενημερωμένη άδεια μηχανοκίνητου σκάφους (εάν ισχύει) ·
– έγκυρη πιστωτική κάρτα (δεχόμαστε τις κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO, VISA ELECTRON) για να καταβάλουμε το ποσό των € 500,00 για την κατάθεση ζημιών.
– το κινητό τηλέφωνο πλήρως φορτισμένο είναι απαραίτητο επί του σκάφους · θα πρέπει πάντα να ενεργοποιείται για να επικοινωνεί σε κάθε περίπτωση (οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη).
– e-mail επιβεβαίωσης της κράτησης που μας στείλατε.
Εάν δεν φαίνεται να διαθέτετε τη σωστή τεκμηρίωση ή δεν πληροίτε όλες τις σχετικές απαιτήσεις αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, δεν θα σας επιτραπεί να ταξιδέψετε.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ:

 1. Δέσμευση ποσού ασφάλειας (€ 500- € 1000 ανάλογα με τον τύπο του σκάφους): Αυτό καλύπτει τυχόν ζημιά που προκλήθηκε από εσάς στο σκάφος. Σας καλύπτει επίσης για τυχόν ζημιά που προκαλείτε σε άλλους ανθρώπους ή σε περιουσία.
 2. Παρόλο που τα σκάφοι είναι ασφαλισμένα, εσείς (ο οδηγός) είναι υπέυθυνος κυρίως για τυχόν ζημιά ή απώλεια του σκάφους και του εξοπλισμού του. Σε περίπτωση ζημίας / απώλειας θα πρέπει να πληρώσετε το ποσό της υπερβάσεως ολόκληρο ή μέρος του. Αυτό το ποσό θα ποικίλει ανάλογα με το είδος της ζημίας / απώλειας. Εσείς (Ο Οδηγός) θα είστε υπεύθυνοι για τις ενέργειες των άλλων μελών του πληρώματός σας επίσης.

Σας συνιστούμε επίσης να έχετε επαρκή προσωπική ασφαλιστική κάλυψη για τις ανάγκες των διακοπών σας σε περίπτωση τραυματισμού.

ΚΑΥΣΙΜΑ:

 1. Τα έξοδα καυσίμων ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις τιμές ενοικίασης σκαφών.
 2. Η βάρκα σας δίνεται με πλήρη δεξαμενή.
 3. Κατά την επιστροφή σας ανεφοδιάζουμε μαζί με βενζίνη που βρίσκεται κοντά στη βάση μας. Στη συνέχεια, θα πληρώσετε τη βενζίνη που ξοδεύετε.
 4. Απαγορεύεται ο ανεφοδιασμός της δεξαμενής από εσάς, προκαλώντας ίσως πρόβλημα κινητήρα.

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:

 1. Εσείς (ο οδηγός) είστε υπεύθυνοι για την ασφαλή πλοήγηση του σκάφους και για τις ενέργειες κάθε μέλους του πληρώματός σας και πρέπει να λάβετε κάθε εύλογη μέριμνα. Κανένας άτομο ηλικίας κάτω των 18 ετών δεν μπορεί να ελέγξει το σκάφος.
 2. Σε περίπτωση βλάβης ή βλάβης του σκάφους που το καθιστά ακατάλληλο, εντούτοις προκληθεί, καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την Deep Blue Boats για απώλεια χρόνου και οποιεσδήποτε άλλες ζημιές ή έξοδα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα. Η Deep Blue Boats δεν θα είναι υπεύθυνη για τις συνέπειες τυχόν καθυστέρησης, περιορισμού ή ακύρωσης ενοικίασης σκαφών που προκύπτουν από επισκευές ή ζημιές ή άλλες περιστάσεις που δεν υπόκεινται στον έλεγχό της.
 3. Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς στο σκάφος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε αμέσως αναφέροντας όλες τις λεπτομέρειες και θα πρέπει να περιμένετε τις οδηγίες μας. Δεν πρέπει να αναληφθεί δράση με δική σας πρωτοβουλία. Θα λάβουμε μέτρα για την επισκευή του σκάφους όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η Deep Blue Boats δεν θα είναι υπεύθυνη για τις συνέπειες των καθυστερήσεων ή της ακύρωσης.
 4. Σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης οποιουδήποτε άλλου σκάφους ή ιδιοκτησίας πλωτών οδών πρέπει: να καταγράψετε τα στοιχεία (όνομα, μοντέλο, αριθμό νηολογίου …) οποιουδήποτε άλλου σκάφους με ονόματα, διευθύνσεις του ιδιοκτήτη και μάρτυρες (όπου εφαρμόσιμος); αναφέρετε αμέσως το Deep Blue Boats με πλήρη λεπτομέρεια.
 5. Δεν επιτρέπεται να πραγματοποιηθούν επισκευές χωρίς τη συγκατάθεση του Deep Blue Boats. Θα πρέπει να περιμένετε τις οδηγίες μας.

ΠΑΙΔΙΑ:

 1. Όλα τα παιδιά καταμετρούνται ως ενήλικες επί του σκάφους.
 2. Συνιστάται στα παιδιά (ηλικίας 3-14 ετών) να φορούν σωσίβια όταν το σκάφος κινείται.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

 1. Είναι υποχρεωτικό να τηρείται ο μέγιστος αριθμός επιβατών που επιτρέπεται να επιβιβάζονται στους νόμους και τους κανονισμούς. Δεν πρέπει να γίνεται υπέρβαση του αριθμού των ατόμων που αναφέρονται για κάθε σκάφος.
 2. Κατά την ενοικίαση ενός σκάφους για λίγες μέρες, οι πελάτες ΔΕΝ έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν το σκάφος σε άλλο χώρο. Το σκάφος θα πρέπει να επιστρέφει κάθε απόγευμα στην βάση του.
 3. Πριν φτάσετε στο πλοίο, είναι καλή ιδέα να βγάλετε τα παπούτσια σας. Ζητάμε να χρησιμοποιήσετε τη βάρκα με τη μέγιστη προσοχή και να την επιστρέψετε στην ίδια κατάσταση στην οποία σας έχει δοθεί. Οποίος φέρνει φαγητό ή ποτά επί του σκάφους, καλείται να μην αφήνει κανένα σκουπίδι. Όταν συλλέγετε το σκάφος: Ελέγξτε ότι το σκάφος διαθέτει σωσίβια, φλόγες, κιτ πρώτων βοηθειών, κουπιά, άγκυρα, σχοινί και ο κινητήρας του σκάφους είναι σε καλή κατάσταση. Η εταιρεία ενοικίασης σκαφών δεν φέρει ευθύνη για απώλεια του σκάφους ή του κινητήρα, κουπιά, άγκυρες κλπ. Ο ενοικιαστής είναι υποχρεωμένος να καταβάλει οποιαδήποτε ζημιά στην έλικα ή στο σκάφος.
 4. Η χρήση αλκοόλ απαγορεύεται αυστηρά στον οδηγό.
 5. Δεν μπορείτε να πάρετε και να χρησιμοποιήσετε επί του σκάφους συσκευές αερίου και φορητές συσκευές θέρμανσης οποιουδήποτε τύπου.
 6. Πρέπει να πλοηγηθείτε σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και να τηρείτε τα όρια ταχύτητας που εξηγούνται.
 7. Δεν επιτρέπεται να περιφέρεστε λιγότερο από 200 μέτρα από τις παραλίες όπου μπορεί να υπάρχουν κολυμβητές, ρηχά νερά ή δύτες. Δεν επιτρέπεται να υπερβεί τα όρια του χάρτη απεικόνισης (με κόκκινη γραμμή), επειδή είναι παράνομη για τους ευρωπαϊκούς θαλάσσιους κανονισμούς και είναι παράνομη για την είσοδο στο αλβανικό νερό.
 8. Οι πλοίαρχοι των σκαφών πρέπει να ακολουθούν τους Διεθνείς Κανονισμούς προκειμένου να αποφύγουν τυχόν συντριβή στη θάλασσα και η βαρκάδα πρέπει να γίνει πριν από την ανατολή του ηλίου και μετά το ηλιοβασίλεμα με τη χρήση των φώτων πλοήγησης. Οι καπετάνιοι που παραβιάζουν τον νόμο υπόκεινται σε καταβολή προστίμων σύμφωνα με το Π.Δ. 381/95 (Α214) και σύμφωνα με τον Κανονισμό 20 του Γενικού Λιμένα, ο οποίος δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αριθ. 444/26499 και μπορεί να οδηγήσει σε ποινική δίωξη και ποινικές ρήτρες.
 9. Στο τέλος της περιόδου ενοικίασης είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι θα συλλέξετε όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα από το σκάφος. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για τα αντικείμενα που απομένουν στο πλοίο.
 10. Η Deep Blue Boats δεν είναι υπεύθυνη για ξαφνικές καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση κακοκαιρίας ή ανέμου, ανάλογα με τη σοβαρότητα, οι προγραμματισμένες προσλήψεις ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να ακυρωθούν (στην περίπτωση αυτή θα αναβληθούν μέχρι την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία).
 11. Το δικαίωμα περιορίζεται στην πλεύση αν επικρατούν ασυνήθιστες ή επικίνδυνες συνθήκες.
 12. Η Deep Blue Boats μπορεί, κατά την απόλυτη κρίση της, να αρνηθεί να παραδώσει εκ των προτέρων ένα σκάφος ή να τερματίσει εκ των προτέρων την περίοδο ενοικίασης σκάφους όταν, κατά τη γνώμη της Deep Blue Boats, ο οδηγός είναι πιθανό να προκαλέσει ζημιά, αγωνία ή δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της εταιρείας. Στην περίπτωση αυτή, η Deep Blue Boats δεν θα έχει καμία υποχρέωση να επιστρέψει τα χρήματα. Για την περίπτωση κακής χρήσης του σκάφους, η εταιρεία ενοικίασης σκαφών έχει το δικαίωμα να ανακτήσει το σκάφος και να τερματίσει τη μίσθωση. Δεν θα επιστραφούν χρήματα.